HTML

Napi STANDARD

Kis színes hírecskék politika- és bulvármentesen.

Archívum

Merre fejlődhetne az Apple?

2011.01.28. 12:24 :: graffy

Hamarosan megtudjuk, milyen is lesz az új iPhone 5 (ha ez lesz a neve egyáltalán). Hírek szerint  nemsokára jön az iPad 2 is, igazi adu ásznak igérkezik. A MacBook Pro is forradalmi megújuláson esik át. Mindezek az Apple egységes design és marketing stratégiájának  megfelelően. De az Apple alkalmazottain kívül sok fejlesztő, designer az alternatív pályákat vizsgálja, merre mehetne az Apple tovább, mi az ami az arculatba beleférne, mégis emelhetné a márka presztizsét.
 
Hát akkor lássuk a Top 8 Apple tervjavaslatot:
 
No. 8: iShow Pico Projector
 
Nyolcadik helyezett az iShow Pico Projector. Ez a hordozható kivetítő, például az iPhone képernyőjének megjelenítésére lenne alkalmas. A két oldaltárcsa széthúzásával kapcsolódik be, jelenik meg a vetítőoptika, a csatlakozófelület.
 
No. 7:  Apple GameDock
Az Apple GameDock az a dolog, amit szívesen látnánk az iMac, Apple TV, stb, mellett az asztalon. Ezzel a dokkoló rendszerrel az iPhone közvetlen kapcsolódhatna a TV-re. Nem is részletezném tovább, a kép beszéljen önmagáért.
 
No. 6: Apple iRing
 
Praktikus lenne egy Bluetooth-os gyűrű, mint Apple tartozék, amivel az iPhone zenelejátszóját vezérelhetnénk.
A mintadarab adatai: 2 nap kapacítású tölthető akku, érintésvezérelt OLED állapotkijelző, dokkoló egység a töltéshez.
 
No. 5: Apple iPhone Needs Some Colour
 
Ezt a dolgot nem is kell hosszan részletezni. Az Apple iPhone-t csak feketében és fehérben gyártják. (igen, tudom a  fehér még csak kilátásban van). De milyen lenne egy piros vagy rózsaszín, esetleg zöld, vagy pasztell kék. Nézzük.
 
No. 4: A tökéletes Docking Station
Ez egy non plus ultra dokkoló iPhone-hoz, iPad-hez, iPod-hoz, ami tökéletesen illeszkedik az iMac alá, megoldja az eszközök töltését, szinkronizálását, USB portok vannak rajta. Mi kellhet még?
 
No. 3: iPhone Elite Pro
Nem lehet szó nélkül hagyni az iPhone Elite-et, vagy a Gizmodo ajánlotta Dream iPhone Pro-t. Ez egy egyszerűen szétcsúsztatható változat lehetne, ami már több gyártónál bevált. Kedvence lehetne azoknak, akik szeretik a valóságos QWERTY billentyűzetet. (Gizmodo, PlanetMat)
 
No. 2: iPhone Air – Thinnovation
 
Ez a koncepciómodell a Macbook Air ötletének érdekes továbbfejlesztése. Végtelenül lapos, egyszerű, igazi klasszis.
 
No. 1: iAcqua2 iPhone Dock koncepció
Igazán futurisztikus ötlet ez a dokkoló egység. Egyszerű, csak rá kell dugni az iPhone-t és a megjelenítés, kezelés az üvegszerű felületen történik. 
 
Sejthetjük, hogy ezek a koncepciók soha nem kerülnek nagy sorozatú gyártásba. Kár értük, mert nagyon fantáziadúsak, igazán szívesen látnánk az Apple Store polcán őket.
 
via: phonesreview
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napistandard.blog.hu/api/trackback/id/tr652620624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása