HTML

Napi STANDARD

Kis színes hírecskék politika- és bulvármentesen.

Archívum

Majdnem tökéletes iPod hangszóró

2011.01.26. 16:23 :: graffy

 A jóhírű Razer cég egy hordozható hangszórót mutatott be Razer Ferox néven, a sokat útonlévő zenerajongókat megcélozva. A hangszóró 3,5 mm-es jack-csatlakozóval köthető az iPod-hoz, vagy más audioforráshoz. Az USB csatlakozóján keresztül számítógéphez is csatlakoztatható. A Ferox 360 fokban, kör-körösen sugározza a hangot, minden irányból azonosan jó hangminőséget biztosítva.

Kis mérete ellenére jó mélyhangsugárzást ígér a gyártó, ezt  a mélynyomó speciális rezonátor kiképzésével érték el. 470 mAh-s beépített akkumulátora 12 órás zavartalan zenehallgatást biztosít egy feltöltéssel. A motorja egy 30 mm átmérőjű neodymium mágneses hangszóró, ennek frekvenciaátvitele 150Hz-20kHz-ig terjed, ami ugyan nem ad egy dögös diszkóhangzást, de tekintettel a körülményekre, nagyon ígéretes. Az üzemállapotot egy LED mutatja.

Nem túl drága, 50 dollárért megvehető.

via: razerzone

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napistandard.blog.hu/api/trackback/id/tr222615693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása